И аз днес си махах волана.Излезе си без приблем.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ. Демонтаж на волан
Collapse
X
-
Аз го свалих моя вчера за да сложа друг (пак от 156), но се оказа че ейрбега не пасва хубаво като го завия. В смисъл че от горната страна стои отворен, а отдолу опира плътно в самия волан. Отделно пластмасите на клаксона са се счупили и работи само на 2 пружинки (останалите 2 си седят, но не си изпълняват функцията). Сега се чудя дали продават някъде такива гумени или нещо подобно, защото тази пластмаса ми се струва много твърда и невярвам да успея да я вкарам в самите отвори на металната пластина. Ако някой има идеи да казва?
Comment
-
Първоначално публикувано от kibika Покажи съобщениеАз го свалих моя вчера за да сложа друг (пак от 156), но се оказа че ейрбега не пасва хубаво като го завия. В смисъл че от горната страна стои отворен, а отдолу опира плътно в самия волан. Отделно пластмасите на клаксона са се счупили и работи само на 2 пружинки (останалите 2 си седят, но не си изпълняват функцията). Сега се чудя дали продават някъде такива гумени или нещо подобно, защото тази пластмаса ми се струва много твърда и невярвам да успея да я вкарам в самите отвори на металната пластина. Ако някой има идеи да казва?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеПодлагаш с подходящ изолационен материал под долната пластина,за да застане на нужната височина и проблема е решен.Там се чупи доста често и така се лекува най-лесно.Клаксонът ти ще работи когато натискаш в горната страна.А и използвам клаксона в долната страна и горе ще ми е до някъква степен неудобно. По другия проблем: срязах наполовина пружинките и подложих с счупените пръстенчета, но може би трябва още малко да намаля височината на пружинките , че не допира като хората клаксона. Но предпочетох първо да питам дали някой не се е сблъсквал с този проблем и да изкаже мнението си?
Comment
-
А, да питам и аз, че да не отварям нова тема.Мен не ми работи "муте"-то на мултиволана и искам да отворя тоя пластмасовия триъгълник с копчетата от ляво.Той как се сваля?156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment